tirsdag den 27. juli 2021

Fra Göteborg til Uddevalla (Tvängen til Stora Hästevatten)

 I dag gik vi til Store Hastevatten. 

Turen gennem Svartedalens naturreservat er en meget hård tur med massere af bakker. Som at løbe rundt ved Himmelbjerget hele dagen, op og ned, nogen gange med tov som hjælp. Så selvom vi kun gik 16 km, var det en stor udfordring, med fuld oppakning. Godt vi ikke også slæber rundt på 10 liter vand (det har vi set nogen gøre). 

Vi mødte et par militærfyre i går, som gik med hhv. 25 og 35kg oppakning. Men om det blev for meget for dem ved vi ikke, vi har ikke set noget til dem i dag :)

Virkelig en kongeetape, og nok den sværeste del af hele Bohusleden.

Da vi kom frem til shelteret lavede vi bål og tog et bad i søen. Lidt senere kom et tysk par gående, som vi hyggede med om aftenen og sov sammen med. Der kom også en Tjekker, men vi havde ikke mere plads, så han sov i sit telt, men kom over om aftenen og deltog lidt i snakken. 

Ifølge beskrivelsen af etape 8 og 9 som er det vi har gået på i dag, har vi gået næsten 900 hm, der var faktisk ikke noget tidspunkt, hvor der var fladt. Turen står også beskrevet som "difficult", og med en tung rygsæk bliver den endnu hårdere.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar

1-dags tur til Orø

I dag var jeg og min mand på besøg hos mine forældre. Vi tog færgen til Orø og gik rundt langs kysten på den vestlige side, hvor vi kom forb...